Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Wij zoeken jou!

“Jullie zoeken mij? Waarom? En wat moet ik dan doen?”

Ja, we zoeken jou! Toch als jij zin hebt om iets te ondernemen, je andere jongeren wil ontmoeten, je Complex B mee vorm wil geven, je graag met een architect rond de tafel zit en/of je in de toekomst graag avonden doorbrengt in Complex B.

Herken jij jezelf in minstens één van bovenstaande zaken? Dan zoeken we jou écht! Complex B kan namelijk enkel leven dankzij de vrijwillige inzet van jongeren. En wij hebben heel wat te bieden!

Ben jij een echt organisatietalent? Dan bieden wij daar alle ruimte voor! Gaande van een open café-avond tot een beatbox-initiatie, van een tweedehandsbeurs tot een fuif.

Sta jij graag achter de toog? Kom je graag in contact met andere jongeren? Dan kan jij er in de toekomst kunnen voor zorgen dat Complex B de deuren opent en jongeren kunnen langskomen.

Word je helemaal wild van het indelen van ruimtes? Dan wacht onze (nog onbekende) architect op jou! Complex B komt er door jongeren, voor jongeren. Jullie bepalen dus zelf mee welke ruimtes er aanwezig zijn en hoe deze ingevuld worden.

Denk jij graag na over de inhoud, de werking en de toekomst van Complex B? Dan zitten we met jou graag samen om dit te bekijken en zo word jij dé held van vele andere jongeren.

Hoe dan allemaal?

Dat kunnen we nog niet zeggen. Een nieuw project betekent nieuwe regels maar ook nieuwe kansen en mogelijkheden. Er kan dus nog heel veel! Dit hangt ook af van jou en de geweldige vrienden die je mogelijks mee brengt.

Heb je hier dus wel oren naar? Laat het dan als de bliksem weten!

Je kan ons telefonisch bereiken via 03 890 69 47 of 0499 55 00 57, in een mailtje naar complexb@bornem.be of via sociale mediakanalen Facebook en Instagram.

Deel op facebook
[MISSING STATIC] entries_show_cta_can_share_insta